Spørgsmål og svar:

Hvordan kører man:

Efter du har fået instruktion, får du lov til at køre på en mindre bane med to kegler, hvor du kører i 8 tal. Du lærer hurtig om vindretningen, køreretning og om at vende. Vi skal nok hjælpe dig, det er let og efter 10 minutter har du styr på det meste. Alt efter alder og hvor hurtig du bliver rutineret, må du køre længere og mere frit på stranden, dog kun inden for det afmærkede buggy område som er 3 km langs stranden.

Hvor gammel skal man være:

Som udgangspunkt kan børn og unge køre fra ca. 9 års alderen (højde ca.135 cm) i let vind. Husk Fanø Blokart har 2 dobbelt sædet Blokart så de mindre også kan få en tur. I den dobbelt sædet Blokart kan børn på ca. 8 år og nedefter sidde ved siden af.

Kan der ske noget:

Sikkerheden har høj prioritet hos Fanø Blokart. Du skal køre med spændt sikkerhedssele og hjelm som du låner af os. Som med al anden færdsel gælder det, at man kører ansvarligt og tager hensyn til hinanden på stranden. Der er god plads på Fanø strand.

Vejrforhold:

Regn eller for meget vind betyder farlig kørsel og Blokart aktivitet vil da være aflyst. Optimal vind er 5 til 10 m/sek. Blæser det mere end 11 m/sek., aflyses aktiviteten. Vi prøver at finde et andet tidspunkt efter dit / jeres ønske.

Sikkerhed:

Du kører på ”eget ansvar”. Er man under 18 år, er det forældre eller værge, der har ansvaret.

Kan man køre 2 i en Blokart:

Ja, Fanø Blokart har 2 “dobbelt sædet” Blokart som er til en voksen og et barn på ca. 8 år og nedefter. To voksne er ikke tilladt på grund af for høj vægt.

Påklædning:

Tøj og sko som er praktisk og tåler at blive lidt beskidt. Ingen løsthængende tøjdele. Hvis stranden er våd, er der stænk af vådt sand. Husk ingen nøgler og telefoner i lommerne.

Hvor finder du os:

Kør ned på stranden ved Rindby og til venstre af stranden ca. 2 km til buggy området. Det er os med et sort og 2 hvide flag på trailer.

Fanø Blokart har det nyeste originale udstyr:

Hos os kører vi med alle størrelser sejl, 2m2, 3m2, 4m2 og det største på 5.5m2. Dette afhænger af vindforhold og vi kan derfor tilbyde den mest optimale kørselsoplevelse til vores kunder.

Hvor må man køre:

Buggy området ca. 2 km syd for Rindby som er afmærket til officielt område. Efter instruktion kører du på afgrænset bane i 8 tal for at opnå nødvendig rutine. Derefter køre du frit inden for de officielle afmærkede buggy område som er 3 km langs stranden.